Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova

Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova
I le malo o fefaʻatauaʻiga i luga ole laiga, Exnova o loʻo tu i fafo o se faʻavae faʻalagolago e ofoina atu se poto masani mo tagata amata ma tagata faʻatauvaʻa. Ina ia faafaigofie lau faigamalaga i luga o Exnova, o lenei taʻiala manino e maua ai taʻiala taʻitasi i le auala e lesitala ai i luga o le tulaga ma faʻataunuʻu manuia tupe talatala.


Fa'afefea ona Resitalaina se Fa'amatalaga i luga o Exnova: O se ta'iala i lea laasaga ma lea laasaga

Le resitalaina mo se Teugatupe Fefa'ataua'iga e ala ile Exnova Android App

Mo se poto masani fefaʻatauaʻiga feaveaʻi faigofie ma faʻaoga-tagata, mafaufau e faʻataʻitaʻi le Exnova Android app. O le a matou taʻitaʻia oe i le faagasologa o le downloadina, faʻapipiʻi, ma le resitalaina o se teugatupe i luga o le Exnova app i ni nai laasaga faigofie. O lenei metotia e tuʻuina atu ia te oe se tasi o auala sili ona faigofie e fefaʻatauaʻi ai.

Laasaga 1: La'uina le app.

Ina ia sii maia le Exnova Android app, e mafai ona e asiasi i le Google Play Store ma saili mo le "Exnova - Mobile Trading App" pe na o le kiliki iinei .
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova
Laasaga 2: Resitala se tala ile Exnova app.

A maeʻa ona e sii mai ma faʻapipiʻi le app, tatala ma o le a e vaʻai i se pepa resitala.
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova
Faatumu le pepa resitala i au faamatalaga patino:
  1. Ulufale se tuatusi imeli aoga .
  2. Fausia se password malosi .
  3. Filifili lou atunuu e nofo mau ai.
  4. Talitonu i tuutuuga ma aiaiga o le tulaga ma kiliki " REGISTRASI ".

I le isi itu, e mafai foi ona e lesitala e faʻaaoga lau Google account e ala i le taina i luga o le ki fetaui.
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova
Fa'afetai! Ua fa'amanuiaina lau fa'amatalaga Exnova, ma ua iai nei lau $10,000 o lo'o avanoa i lau Fa'amatalaga Fa'amatalaga. E mafai ona e suʻesuʻeina le tele o filifiliga, e aofia ai le fefaʻatauaʻiga o le faitau selau o aseta, suʻesuʻeina o siata o tau, faʻaogaina o faʻailoga eseese ma meafaigaluega, faʻatulagaina o faʻasalalauga ma faʻamatalaga, puleaina o tupe teu ma tupe faʻaalu, ma le mauaina o le lagolago a tagata faʻatau, ma isi vaega. Ina ia fesuiai i le va o se teuga tupe saoloto ma se tala moni, kiliki i luga o le paleni icon o loo i le tulimanu pito i luga taumatau. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le faia o tupe teu, faʻamolemole vaʻai i le tusiga Faʻafefea ona teu i luga o Exnova .
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova
Mulimuli ane, fa'aoga lau imeli, Exnova o le a tu'uina atu ia te oe se meli fa'amaonia. Kiliki le so'oga i lena meli e fa'agaoioi ai lau tala. O lea, o le a maeʻa ona e lesitala ma faʻagaoioia lau teugatupe.
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova


Le resitalaina mo se Trading Account i Exnova e ala ile imeli

1. Avanoa i le upega tafa'ilagi a Exnova ma kiliki i le [Fausia se Tala] faamau i le pito i luga taumatau o le itulau tulimanu.
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova
2. Ina ia saini-e mana'omia lou fa'atumu sa'o o fa'amatalaga patino mana'omia:
  1. Filifili lou atunuu e nofo mau ai.
  2. Ulufale se tuatusi imeli aoga.
  3. Fausia se upu fa'amaonia saogalemu.
  4. Faitau ma malie ile Tulafono Fa'alilolilo a Exnova.
  5. Kiliki le "Create a Account" button.
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova
Fa'afetai! Ua fa'amanuiaina lau fa'amatalaga Exnova ma ua iai nei lau $10,000 o lo'o avanoa i lau Fa'amatalaga Fa'amatalaga. O se meafaigaluega mo oe e masani ai i le tulaga, faʻataʻitaʻi ou tomai tau fefaʻatauaʻiga i aseta eseese ma faʻataʻitaʻi masini fou i luga o se siata taimi moni e aunoa ma se lamatiaga.
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova
E mafai foi ona e fefaʻatauaʻi i luga o se Tala moni pe a uma ona teu i le kilikiina o le "Deposit" i le pito i luga taumatau itulau tulimanu. E masani ona ofoina mai e Exnova ni filifiliga tau tupe eseese, e aofia ai kata faletupe, e-wallets, ma crypto (O le tupe maualalo ole 10 USD).
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova

Le resitalaina mo se Teugatupe Fefa'ataua'iga ile Exnova e ala ile Google

E le gata i lea, o loʻo i ai se filifiliga e fai ai se faʻamatalaga Exnova e faʻaaoga ai lau Google account, e tuʻuina atu ai se auala vave ma tuusaʻo e faʻavae ai lau faʻamatalaga fefaʻatauaʻiga ma amata fefaʻatauaʻiga.

1. Ina ia lesitala, e tatau ona e faʻatagaina lau Google account e ala i le kiliki i luga o le faʻamau faʻatatau i le pepa resitala.
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova
2. O le a toe fa'afeiloa'i oe i le Google sign-in page e mafai ona e ulufale ai i au fa'amatalaga Google account.
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova
3. Ona ulufale lea i le upu faataga mo lau Google account ma kiliki "Next".
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova
Fa'afetai! Ua e lesitala manuia ile Exnova ile Google account. Ona ave lea o oe i lau lisi o Exnova e mafai ai ona e faʻamaeʻaina lau talaaga, faʻamaonia lou faasinomaga, teu tupe ma amata fefaʻatauaʻiga.

E mafai nei ona e fiafia i faʻamanuiaga o fefaʻatauaʻiga i luga o se tasi o tulaga sili ona maualuga ma faʻaoga faʻaoga i le maketi.


Le resitalaina mo se Exnova Trading Account e ala ile Mobile Web Version

O le a matou faʻaali atu ia te oe pe faʻafefea ona lesitala se faʻamatalaga Exnova i luga o le upega tafaʻilagi feaveaʻi, lea e fetaui ma soʻo se masini ma suʻesuʻega.

Laasaga 1: Tatala lau suʻega i luga o lau masini feaveaʻi. A maeʻa lena, asiasi i le upega tafaʻilagi a Exnova .

Laasaga 2: I luga o le itulau autu, o le a e vaʻai i se "Saini" faʻamau i le pito i luga. Kiliki i luga e tatala ai se pepa resitala.

E te manaʻomia le filifilia o lou atunuʻu ma ulufale i lau tuatusi imeli, fatuina se faʻaupuga ma malilie i tuutuuga ma aiaiga a Exnova. E mafai foi ona e lesitala i lau Google account pe a e manaʻo ai.
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova
Fa'afetai! Ua mae'a ona e lesitalaina se fa'amatalaga Exnova i luga ole laiga feavea'i. E mafai nei ona e suʻesuʻeina le tulaga ma amata fefaʻatauaʻiga.
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova
O le fa'aoga i luga ole laiga feavea'i ole tulaga tau fefa'ataua'iga e tutusa lelei lava ma le fa'asologa masani ole upegatafa'ilagi. O lona uiga, o le a leai ni fa'afitauli i fefa'ataua'iga ma fa'aliliuina o tupe.

Fesili e Fai soo (FAQ)

Tupe Maua i le Fa'ata'ita'i Fa'amatalaga

E le mafai ona e maua ni polofiti mai fefa'ataua'iga e te faia i luga o se teugatupe fa'ata'ita'i. I luga o se tala faʻataʻitaʻiga, e te mauaina tupe faʻapitoa ma faia fefaʻatauaʻiga. Ua mamanuina mo na'o aoga. Ina ia fefaʻatauaʻi ma tupe moni, e tatau ona e teuina tupe i totonu o se teugatupe moni.


Suiga i le Va o Fa'ata'ita'i ma Tala Moni

Ina ia fesuiai i le va o tala, kiliki i lau paleni i le tulimanu pito i luga taumatau. Ia mautinoa o loʻo e i totonu o le potu fefaʻatauaʻiga. O le laulau e matala e fa'aalia ai au tala: lau tala moni ma lau tala fa'atino. Kiliki i luga o le tala e fa'agaoioia ai. Ole taimi nei e mafai ona e faʻaaogaina e fefaʻatauaʻi ai.


Fa'aopoopoina o Tupe i Lau Fa'ata'ita'i

E mafai ona e fa'ae'e fua lau tala fa'atino pe a pa'u lau paleni i lalo ole $10,000. E tatau ona e filifilia muamua lenei tala.
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova


Puipuia o Lau Teugatupe

Ina ia fa'amautu lau tala, fa'aaoga le fa'amaoniga e lua-laasaga. O taimi uma e te ulufale ai i totonu o le tulaga, o le a faʻamalosia oe e le polokalama e faʻapipiʻi se code faʻapitoa e lafoina i lau tuatusi imeli. E mafai ona e fa'agaoioia lenei mea ile Fa'atonu.

Fa'afefea ona fai se tala fa'aui ile Exnova

O le a le faagasologa mo le talaina o tupe i luga o Exnova?

O le auala e tala'i ese ai e te fa'aogaina e fetaui ma le auala na e fa'afaigaluegaina muamua mo le teuina o au tupe.

A e faia se tupe teu e faʻaaoga ai se e-wallet, e naʻo le tupe e-wallet lava e mafai ona faʻatautaia. Ina ia amata se tala faaui i tua, fai se talosaga faaui i tua i luga o le itulau ua filifilia. O nei talosaga e masani ona alu i le 3 aso pisinisi e fa'agasolo ai. Ae peita'i, afai o lo'o e talaina tupe i se kata faletupe, fa'amolemole maitau e ono mana'omia uma e le faiga o totogi ma lau faletupe se taimi fa'aopoopo mo le fa'agaioiina o lenei fefa'ataua'iga.


E fa'afefea ona amata se tupe talatala mai Exnova?

Laasaga 1: Ulufale i lau Exnova Account

Ina ia amata le faaui i tua, faʻaoga lau Exnova faʻamatalaga e ala i lou saini i totonu ma lau tuatusi imeli ma lau upega tafaʻilagi. E taua le fa'amautinoa o lo'o e fa'aogaina le 'upega tafa'ilagi aloaia a Exnova po'o le app e fa'amautu ai le saogalemu o lau teugatupe.

Laasaga 2: Avanoa i lau Dashboard Faʻamatalaga

A maeʻa ona e ulufale i totonu, faʻafeiloaʻi i lau dashboard faʻamatalaga. E masani lava o le itulau autu lea e tula'i mai pe a uma ona e saini i totonu, ma e fa'aalia ai se aotelega o gaioiga tau tupe a lau teugatupe.
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova
Laasaga 3: Fa'amaonia lou Fa'asinomaga

O Exnova e tuʻuina atu se faʻamamafa malosi i le saogalemu. A'o le'i fa'agasolo i se fa'aui i tua, atonu e mana'omia lou fa'amaonia o lou fa'asinomaga. E mafai ona aofia ai le tu'uina atu o fa'amatalaga fa'aopoopo, taliina o fesili mo le puipuiga, po'o le faia o se fa'agasologa o fa'amaoniga fa'apitoa.

Laasaga 4: Su'e i le Vaega Fa'aui Mai

Va'ai mo le vaega "Ta'i'i tua Tupe" i luga o lau dashboard tala. O le mea lea e te amata ai le faiga o le tala i tua.
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova
Laasaga 5: Filifili le Auala Aveesea

E masani ona ofoina mai e Exnova auala eseese e aveese ai. Filifili le auala e sili ona fetaui ma oe ma kiliki i luga e faʻaauau ai.

Laasaga 6: Fa'ailoa le aofa'i o le talaina

Ulufale le aofaʻi e te manaʻo e faaui i tua mai lau Exnova account. Ia mautinoa o le aofaʻi o loʻo i totonu o lau paleni avanoa ma amanaia soʻo se totogifuapauina e mafai ona fesoʻotaʻi ma le auala e talaʻi ai.
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova
Laasaga 7: Mataʻituina Tulaga Aveesea

A maeʻa ona tuʻuina atu lau talosaga faaui i tua, mataʻituina lau faʻamatalaga mo faʻamatalaga i luga o le tulaga faʻamavae. Exnova o le a tuʻuina atu faʻamatalaga poʻo ni faʻamatalaga pe ua maeʻa ona faʻagasolo, faʻamaonia, pe maeʻa lou faaui i tua.
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova

Siaki lou talafaasolopito paleni.
Fa'afefea ona Resitala ma Aveese i luga o Exnova

Ole aofa'i la'ititi mo le talaina i luga ole Exnova

A amata le talaina o tupe mai lau teuga tupe, e taua le mafaufau i le la'ititi la'ititi o le tala fa'aui. O nisi tagata fai pisinisi e iai tapula'a e taofia ai le aufaioloa mai le talaina o aofa'i i lalo ifo o le tulaga maualalo.

Ole fa'aitiitiga ole mana'oga e fa'aaafia e le na'o tulafono faatonutonu ole Exnova trading platform, ae fa'apea fo'i ile auala e totogi ai. I le tulaga masani, o le fa'ailoga fa'aitiitiga fa'aui i tua e amata ile $2. E mafai e le aufaioloa ona fetu'una'i le fa'aogaina o atotupe fa'aeletoroni, faletupe, ma kata e fa'agasolo ai tupe tala'i mo aofa'iga e amata mai i le $2.

Taimi fa'agaioiga mo To'esea i Exnova

E mana'omia e la matou 'au fa'apitoa se vaitaimi e iloilo mae'ae'a ai ma fa'amaonia talosaga ta'i fa'aui i tua, lea e masani ona le sili atu i le 3 aso.

O le fa'amautinoaina o lou fa'asinomaga ose la'asaga taua e taofia ai le fa'aogaina e le'i fa'atagaina i au tupe ma fa'amaonia le moni o lau talosaga.

E mana'omia lea mo le malupuipuia o au tupe, fa'atasi ai ma faiga fa'amaonia.

A maeʻa lena, o loʻo i ai se faiga faʻapitoa pe a e faaui i tua i se kata faletupe.

E mafai ona e talaina i lau kata faletupe le aofaiga atoa na teuina mai lau kata faletupe i totonu o le 90 aso talu ai.

Matou te auina atu ia te oe le tupe i totonu o le 3 aso e tasi, ae o lau faletupe e manaʻomia se isi taimi e faʻamaeʻa ai le fefaʻatauaiga (ia sili atu le saʻo, le faʻaleaogaina o au tupe totogi ia i matou).

I se isi itu, ua ia te oe le avanoa e aveese uma ai tupe maua uma i se e-wallet e aunoa ma le feagai ma soʻo se faʻalavelave ma maua lau tupe i totonu ole 24 itula talu ona maeʻa lau talosaga faaui i tua. Ole auala vave lea e maua ai lau tupe.


Ole tapula'a maualuga o le tala'i i tua i Exnova

O le faaui i tua o Exnova e leai ni tapulaa maualuga. O lea la, e mafai e le aufaioloa ona fiafia e aveese le tele o tupe e pei ona i ai i totonu oa latou tala tau fefaʻatauaʻiga.


Fa'ai'uga: Malaga Fa'atosina ma Faigofie i Exnova - Tatala Fa'amatalaga ma Tupe Totogi

O le amataina o lau faigamalaga ma Exnova e ala i le tatalaina o se teugatupe tau fefaʻatauaʻiga e faʻailogaina ai lou ulufale atu i le lalolagi malosi o fefaʻatauaiga i luga ole laiga, ofoina atu le tele o suʻesuʻega i mea tau tupe ma maketi. O lau filifiliga fa'aeteete e atagia ai se fa'avae o lo'o fa'avaeina e tulaga taua o le saogalemu, manino, ma le fa'aoga-fa'aoga mamanu.

E le gata i lea, o le tala i tua o tupe mai Exnova e faʻafaigofieina e se faiga faʻatautaia e faʻamuamua uma le saogalemu ma le poto masani o tagata faʻaoga. E ala i le tausisi ma le toto'a i fa'atonuga i lea la'asaga, e mafai ona e fa'atautaia ma le mautinoa le fa'agasolo o le tala i tua ma maua au tupe e tusa ai ma ou mana'oga tau tupe. E taua tele le fa'aogaina pea o masini malupuipuia ma fa'atuatuaina pe a fa'aogaina lau fa'amatalaga Exnova, ma ia nofo fa'ailoa e uiga i so'o se fa'afouga po'o ni suiga i le fa'agasologa o le fa'aui i tua.

Thank you for rating.